Vízautomaták, kávéautomaták

Az Ön cége még mindig ballonos, vagy palackos vizet vásárol?         

Tekintse meg termékeinket >>

Pénzt és időt pazarol, ha nem követi az új Innovatív megoldásokat!

Miért jobb a mi megoldásunk?
Mert olcsóbb mint a vízvásárlás (már egy vízautomatával is 100 000.- Ft-ot spórolhat évente a ballonoshoz viszonyítva) Nem kell a ballonokat tárolni, emelgetni, felszabadul hely az irodában Nincs adminisztrációs munka a vízzel, nem kell rendelni A víz nem állott, mindig frissen tisztítja a hálózati vizet az akreditált rendszerű mikroszűrős és vízfertőtlenítős tisztító rendszer Korlátlan mennyiségben elérhető soha nem fogy el

Exkluzív megjelenésű vízautomata

Miért jobb a hálózatos vízautomata, mint a többi megoldás?

1. Gazdaságos
Egy 10-15 fős iroda átlagos napi vízszükségletét figyelembe véve egy liter víz ára mindössze 6 forint. Nincsenek rejtett költségek, mint például az adminisztrációra fordított idő, a rendelésre fordított telefonköltségek, a szállítólevelek bogarászására fordított idő, vagy éppen a 85%-os repi adó. Előre tervezhető, nem szezonfüggő költség az év minden szakaszában.

2. Helytakarékos
Nem kell külön hűtőszekrényt, teafőzőt, kávéfőzőt, vízforralót használnia, mivel a szódagépeink mindezeket a szolgáltatásokat egyszerre nyújtják. Nincsenek ballonok, nem kell tárolnia őket, így helyigénye nagyságrendekkel kisebb, mint a palackos vagy ballonos ásványvízfogyasztás esetében. Nem kell sem a zsugorfóliázott vagy a kiürült palackok elhelyezésére külön gondot fordítania.

3. Higiénikus
Minden szódagépünk tartalmaz egy EverPure ultraszűrő víztisztító egységet, amely minden 0,5 µm átmérőnél nagyobb szennyeződést eltávolít. A szűrőberendezések a szennyeződéseken túl eltávolítják a baktériumokat, klórt, szag- és ízrontó anyagokat, megtartván a víz összes fontos és élettanilag értékes ásványi anyag tartalmát. A gépek átfolyó rendszerűek, ezáltal a felhasználók sohasem ihatnak állott vizet.

4. Praktikus
A víz mindig a kívánt mennyiségben és hőmérsékleten fogyasztható. Nem áll fenn annak veszélye, hogy kifogy a készlet. Nincsenek emelendő nehéz ballonok, nincs padlóra kifolyt víz. Nem kell figyelemmel kísérni sem a készletet, sem a rendeléseket, hiszen a vizet a vezetékes vízhálózat szolgáltatja.

5. Környezetbarát
Nincsenek eldobandó műanyag palackok, leselejtezendő ballonok. Nincsen vízszállításhoz kapcsolódó fuvarozással járó légszennyezés. A víztisztítási folyamat nem termel környezetre ártalmas anyagokat.

6. Akkreditált
Szódagépeink megfelelnek az idevágó amerikai és európai uniós élelmiszerügyi szabályozásnak. A beépített szűrőrendszereket több ország élelmiszerügyi hatóságai is akkreditálták, köztük a magyar ANTSZ is. A víztisztítási eljárás során használt ultraibolya sugárforrás Class A minősítésű, azaz orvosi műszerek csirátlanítására is alkalmas.

7. További előnyök
A tisztított vízből készített tea, kávé több aromát képes feloldani magában, ezért íze zamatosabb, élvezeti értéke lényegesen magasabb, mint a hagyományos ásványvízből készített italoké. Esztétikus megjelenésű vízautomatáink kifejezetten a modern, XXI. századi vállalkozások igényeit tükrözik. Akár ügyféltérben, akár üzemi környezetben kívánja megoldani a magas színvonalú ivóvíz ellátást termékpalettánkból megtalálhatja az Ön igényeit legteljesebb mértékben kielégítő berendezést. A berendezések telepítése egyszerű, nem igényel sem átalakítást sem hosszas szerelési munkálatokat.

A költséges ballonos víz, szikvíz, ásványvíz helyett lényegesen olcsóbb megoldás a hálózati vízről üzemeltetett szódagép, amely speciális szűrőn keresztül kristálytiszta, kellemes ízű szódavizet állít elő a vásárolt víz költségének töredékéért.

Kérjen tőlünk ajánlatot, hogy a legjobb árat adhassuk Önnek!

Tekintse meg termékeinket >>

Néhány termékünk, melyeket otthoni vízszűrésre ajánlunk:
 Uranus vízautomata beépített víztisztító egységgel  Classic vízautomata beépített víztisztító egységgel asztali kivitel