Rólunk

Cégünk, a TGI-Osmosis Kft. 9 év tapasztalattal és több, mint 5000 megelégedett ügyféllel, leinformálható háttérrel biztosítékot jelent Önnek.

Első pillanattól kezdve országos szervizhálózattal rendelkezünk, és magasan képzett, sok éves gyakorlattal rendelkező szakembereket küldünk ki berendezéseink beszerelésére és rendszeres karbantartására.

Tevékenységünk kiterjed az irodai, üzemi, vendéglátós ivóvízellátáson túl a lakossági víztisztító berendezések forgalmazására is. Köszönhetően kiemelkedő minőségű termékeinknek és szakértelmünknek mindhárom területen piacvezetővé váltunk.

Ezen az oldalon megtekintheti sokéves működésünk során velünk megelégedett partnereink és referenciáink listáját.

Vízautomata üzletág Az általunk forgalmazott vízautomaták gyártója az angol WaterLogic, mely cég termékei megfelelnek mind az idevágó Európai Uniós, mind az amerikai élelmiszer-egészségügyi szabványoknak. Üzletágunk kiemelt és közkedvelt szolgáltatása az ingyenes, személyes költségelemzés, mely valódi értéket képvisel, hiszen leendő partnerünk vízfogyasztási adatait felhasználva készítünk kalkulációt, így mutatva rá az akár millió forintos nagyságrendet is elérhető megtakarítási lehetőségekre.


Kérje ingyenes, személyes költségelemzését >>


Szerviz Cégünk kizárólag minőségi, gyári alkatrészeket és tartozékokat épít be, illetve forgalmaz. Ez a vásárló, azaz az Ön biztonságát és érdekeit szolgálja, így termékeink minőségét valamint az Ön egészségét is hosszú távon garantáljuk!